Het lijkt wel herfst met deze stormen, maar het voorjaar komt er toch echt aan. Tijd om aan de slag te gaan met bemesten, het onderwerken van vanggewas en het slijpen van de messen van de maaimachine. Met het voorjaar staat ook “de gele-velden-discussie” voor de deur.

De ene agrarische ondernemer past chemie toe om vanggewas en groenbemesters te onderwerken en de ander kiest voor de mechanische werkwijze. De verschillen zijn regionaal groot. Welke methode werkt voor u? Staat u open voor mechanische onderwerking? Wat is uw ervaring?

Maak kans op een gratis demonstratie mechanisch onderwerken

De projectteams van Vruchtbare Kringloop Overijssel en Vruchtbare Kringloop Achterhoek en Liemers willen de ervaringen van agrarische ondernemers in Overijssel en de Achterhoek en Liemers in kaart brengen met hulp van een enquête. Beantwoord onderstaande vragen vóór 10 maart 2020 en maak kans op een gratis demonstratie onderwerken van vanggewas door een VKO-loonwerker op een van uw percelen! Actievoorwaarden: maximaal 5 ha aan vanggewas en VKO is vrij voor inzetten van een andere loonwerker dan uw eigen (hangt af van de situatie).

 

KLIK HIER OM NAAR DE ENQUÊTE TE GAAN