Minder afhankelijk zijn van chemische gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest. Welke boer wil dat nu niet? Wellicht heb je de term ‘regeneratieve landbouw’ wel eens gehoord. Maar wat houdt het precies in, wat komt er bij kijken en welke kansen biedt het jou?

Daarover gaat de volgende Agro-Carrouselbijeenkomst die we vanuit VKO samen met het Ondernemershuis voor het Vechtdal en Stichting Vitaal Platteland organiseren op woensdag 7 september. We zijn dan te gast op het akkerbouwbedrijf van VKO-deelnemer Roland Velema in De Krim. Roland Velema pioniert met regeneratieve landbouw en vertelt graag over wat hem er toe gebracht heeft en wat het hem denkt op te leveren. Daarnaast geeft Bert Muller van Agro Accént inzicht in hoe je met regeneratieve landbouw zou kunnen starten en wat de mogelijkheden en voordelen daarvan zijn. Je bent van harte welkom!

Deelname gratis, aanmelden verplicht

Doe mee met deze Agro-Carrousel bijeenkomst. Je bent om 13.30 uur van harte welkom bij Landbouwbedrijf Velema, Parallelweg 18 in De Krim. Voor een goede voorbereiding ontvangen we vooraf graag je aanmelding.

Meer informatie en aanmelden? Klik hier!