Vraag eHerkenning Niveau2+ aan; machtig in uw dossier op www.mijn.rvo.nl de RVO én neem vóór 1 januari monsters van bestaande gras- en maiskuilen en meet de inhoud op. Bepaal vervolgens op 31 december 2015 de voorraden van voeders, meststoffen en dierlijke mest. Deze gegevens heeft u nodig om de KringloopWijzer over 2016 nauwkeurig in te kunnen vullen. Waar u nog meer op moet letten bij het invullen van de KringloopWijzer staat op www.dekringloopwijzer.nl. De folder ‘Aan de slag met de KringloopWijzer zet het overzichtelijk voor u op een rij.

Enkele praktische tips uit de folder die de melkveehouder voor 1 januari moet doen:

1. Vraag eHerkenning Niveau 2+ aan. Hiermee kunt u inloggen op de KringloopWijzer. Kijk voor meer informatie op www.eherkenning.nl.

2. Machtig in uw dossier op www.mijn.rvo.nl de RVO om de bij hen beschikbare gegevens over uw bedrijf in te laden in de centrale database van de KringloopWijzer.

3. Neem vóór 1 januari monsters van bestaande gras- en maiskuilen en meet de inhoud op. Bepaal vervolgens op 31 december 2015 de voorraden van voeders, meststoffen en dierlijke mest.

Download de folder hier

folder klw