De loonwerkers aangesloten bij Vruchtbare Kringloop Overijssel gaan dinsdag 5 februari in hun studiegroep in gesprek over ruwvoerproductie door bodemanalyse. Jan Willem Lammers van Groeikracht geeft achtergrondinformatie over de grondanalyse. Hoe lees je de analyse en hoe vertaal je de uitkomsten vervolgens naar het landbouwperceel van je klant?

De bijeenkomst op Loonbedrijf Versteeg van Gerrit Versteeg begint dinsdag 5 februari om 08.45 uur met een introductie door projectleider Michaela van Leeuwen. Zij geeft aan hoe je meer ruwvoer van eigen land kunt halen door de bodem goed te analyseren. Vervolgens bespreekt Jan Willem Lammers van Groeikracht hoe je de vertaalslag kunt maken van analyse naar praktijk. Deelnemers kunnen een bodemanalyse meenemen naar de bijeenkomst om die nader te analyseren met hulp van Lammers. Het belooft weer een interessante bijeenkomst te worden voor de loonwerkers.

Meer weten over de loonwerkersbijeenkomsten door Vruchtbare Kringloop Overijssel of misschien zelfs aanmelden? Lees meer.