Eerder bent u uitgenodigd voor de regiobijeenkomsten van Vruchtbare Kringloop Overijssel in Zuna en Dalfsen op 17 en 18 maart.
Helaas gaat deze kennis- en inspiratiemiddag op 17 en 18 maart a.s. niet door vanwege overmacht. Vanwege het coronavirus hebben zowel LTO Noord als een aantal van onze projectpartners maatregelen en richtlijnen opgesteld om besmetting en verspreiding te voorkomen. Dat maakt dat wij deze bijeenkomst helaas moeten annuleren.

Webinar 18 maart 2020 gaat tevens niet door
De kennis- en inspiratiemiddag stond in het teken van kennisuitwisseling. Dit willen wij u niet onthouden. Daarom wilden wij u een alternatief aanbieden in de vorm van een webinar over kringlooplandbouw en ruwvoerteelt onder wisselende weersomstandigheden.

Echter vanwege het coronavirus heeft LTO Noord besloten dat tot 6 april alle interne en externe bijeenkomsten en vergaderingen moeten worden afgelast. Dat betekent dat de opnames die we gepland hadden op woensdag 18 maart helaas afgelast moeten worden. Op dit moment weten we nog niet hoe en wanneer we invulling kunnen geven aan de doelstelling die we oorspronkelijk hadden met de VKO-regiobijeenkomsten. We houden jullie op de hoogte zodra we meer weten.

Mogelijk organiseren wij op een later moment alsnog een webinar. Graag inventariseren wij of hier voldoende interesse voor is. U kunt uw interesse kenbaar maken via het aanmeldformulier.

Veel dank voor uw begrip.

Klik hier om uw interesse voor een webinar kenbaar te maken