Een goede kuil in het najaar? Leer van expert Piet Riemersma wat je daarvoor moet doen! De ruwvoerspecialist vertelt je tijdens ons VKO-webinar op
dinsdag 2 februari om 12.30 uur alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bodembemesting en in- en kuilen gezien door de ogen van de koe. Het gesprek wordt wederom geleid door boerin en VKO-deelnemer Heleen Lansink.

Direct aanmelden

Ruwvoeranalyse
Hoe maak je optimaal gebruik van de bacteriën in de bodem, in de kuil en pens van de koe? Hoe houd je met de bemesting al rekening met het inkuilen van je ruwvoer straks? Wat zegt jóuw ruwvoeranalyse en hoe speel je daar op in? Wat doet het stikstof omgezet in eiwit in je ruwvoerkuil? Piet Riemersma: “Houd je ruwvoeranalyse gedurende het webinar bij de hand en stel mij al je vragen over managen van bacteriën in de bodem, kuil en koe!”

Zeker weten dat jouw vraag aan bod komt tijdens het webinar op dinsdag 2 februari? Stuur nu alvast een filmpje met daarin jouw vraag voor Piet Riemersma naar overijssel@vruchtbarekringloop.nl.