Beste deelnemer,

Worstelt u met vragen rondom uw bedrijfsvoering? Of twijfelt u over bepaalde ontwikkelingen op uw bedrijf? Laat dan vier studenten zich buigen over deze vraag!

In het traject Samen Leren Ondernemen (SLO) gaan groepjes van een HAS-student met drie MAS-studenten aan de slag met een vraag van een ondernemer. De vragen moeten ingewikkeld, maar oplosbaar zijn. Een voorbeeld van een onderzoeksvraag kan zijn: “Hoe pas ik voederbieten of sorghum in op mijn bedrijf? Hoe verhoog ik de fosfaatbenutting?” of “Wat is het effect van opstallen of juist van weiden op mijn mineralenbalans?”

De onderzoeksperiode is van februari tot april 2018. De studenten gaan zo’n 7 á 8 dagen, verdeeld over die periode, met het vraagstuk aan de slag. Heeft u een leuke, concrete vraag en mogen de studenten hiermee aan de slag?

Meld u dan aan via dit formulier, dan nemen wij contact met u op. Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar overijssel@vruchtbarekringloop.nl .

Vruchtbare Kringloop Overijssel, Aeres Hogeschool Dronten en AOC Oost werken samen in dit traject. De studenten worden ondersteund door de docenten en door specialisten uit het veld.  Aan het eind van het traject presenteren de studenten de onderzoekrapportage met aanbevelingen.